Farmàcia de guàrdia

Farmàcia de guàrdia

La Farmàcia de guàrdia és una secció indispensable per als usuaris de CercaVila Vilafranca, és una de les pantalles més visitades i gràcies a la enquesta que estem realitzant des de la pròpia App hem pogut millorar aquesta secció.

Ja fa varis mesos que amb CercaVila Vilafranca pots consultar en un clic la farmàcia de guàrdia de Vilafranca, pots accedir-hi des de la pantalla inicial o des de la secció URGÈNCIES.

En aquesta última actualització (4.9) que vam publicar ahir mateix, hem millorat aquesta secció per fer-la més intuïtiva i amb millor accessibilitat, ara pots visualitzar els horaris de les farmàcies de guàrdia i el llistat de farmàcies amb la localització al mapa, la direcció i la possibilitat de trucar-hi directament.  Hem mantingut la possibilitat de trucar a la Policia Local en horari nocturn des de la mateixa pantalla. Tot això està a la mateixa pantalla dividit en dues pestanyes de fàcil accés.

Esperem que us agradi aquesta novetat de la versió 4.9 de CercaVila Vilafranca que ja us podeu descarregar o actualitzar des de les botigues oficials dels vostres telèfons o tauletes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s