Quin temps fa i farà a Vilafranca?

Quin temps fa i farà a Vilafranca?

Ens trobem en una època de l’any amb moltes variacions meteorològiques i a qui més qui menys ens agrada saber quin temps fa i farà en els propers dies. Amb la secció El Temps de CercaVila, podem visualitzar en un clic tota la informació que necessitem per estar al dia de l’estat del nostre cel.

Disposem d’una previsió del temps de Vilafranca a 5 dies vista, amb les temperatures màxima i mínima, la velocitat i direcció del vent i la humitat . Per altre banda ens hi trobem les imatges de les últimes 8 hores del satèl·lit peninsular  que ens serveix per veure el progrés i la direcció de les pertorbacions que se’ns acosten i tenir una idea del que ens ve a sobre.

el-temps-a-cercavila

Seguidament, a la mateixa secció, podem consultar un radar de pluges de Catalunya amb les imatges de les ultimes 4 hores, on hi podem observar la quantitat i la direcció les precipitacions que tenim al nostre territori.

Tota aquesta informació la trobaràs a la pantalla inicial de CercaVila clicant a la secció El Temps. Esperem que us sigui de gran utilitat.

Useu habitualment la secció El Temps? Hi afegiríeu més informació?

Gràcies a tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s