Les notícies de casa nostra

Les notícies de casa nostra

La secció de Notícies locals i comarcals de CercaVila Vilafranca s’ha convertit en una pantalla molt utilitzada per els nostres usuaris. La seva simplicitat i rapidesa a l’hora d’informar-te dels successos de la nostra comarca, fa d’aquesta secció una eina indispensable per als que ens agrada estar al dia del que passa a casa nostra.

La secció es divideix en cinc pestanyes en les que trobareu els titulars dels principals mitjans informatius de la comarca. Polsant sobre el titular que ens interessa, accedirem a la notícia completa  des del web del mitjà que estem visualitzant. En aquesta pantalla trobarem els canals RSS de rtvvilafranca, el cargol, Ajuntament de Vilafranca, la Fura i el 3 de vuit, i s’actualitzen instantàniament en el moment que el contingut es publica al web del propi mitja.

noticies-cercavila

Cal destacar la feina que duen a terme aquests mitjans per informar-nos al moment de tot el que succeeix a la comarca. Totes les notícies que trobarem a CercaVila han estat redactades i publicades per els propis mitjans i son propietat dels seus redactors, la secció de notícies de CercaVila Vilafranca nomes s’encarrega d’oferir un canal més per mostrar-les i fer-ne difusió per tal que arribin a tothom.

Utilitzeu la secció de Notícies de CercaVila? La trobeu interessant?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s