Promocions, ofertes i consells

Promocions, ofertes i consells

La secció de Promocions i ofertes de CercaVila està pensada per a oferir descomptes, ofertes i recomanacions d’establiments de la nostra comarca per tal que els usuaris disposin d’una eina àgil i ràpida per gaudir-ne. Constantment actualitzem aquesta secció amb nous establiments i canvis de promocions, així que estigueu-ne atents!

La secció està dissenyada per oferir una eina intuïtiva als usuaris, veurem a simple vista el llistat d’establiments amb promocions i ofertes o les recomanacions que et fem dels nostres comerços de confiança. Veuràs que a la part superior d’aquesta pantalla hi ha 5 icones amb que podràs filtrar les promocions i ofertes en Restauració, Compres, Serveis i Altres.

Dins la targeta de cada establiment, podràs accedir al seu lloc web, a la ubicació, podràs veure’l amb Street View, enviar-li un correu electrònic i accedir a una de les seves xarxes socials, sense descuidar-nos de la trucada directe que pots realitzar sense sortir de la App.

Promos.png

En la última actualització que vam publicar el passat 16 de novembre, hem afegit un botó extra a la barra de navegació superior, al costat del botó Inici, que ens permetrà veure totes les promocions, ofertes i consells en format cartell, una manera molt intuïtiva per visualitzar-les.

També en aquesta mateixa actualització, hem afegit dins la targeta dels negocis, un botó interactiu amb que podreu consultar documents dels propis establiments tipus “La nostra carta”, “El nostre catàleg” o “Els nostres serveis”. Aquest botó apareix i desapareix segons les necessitats del propi negoci. 

Totes les promocions i ofertes que tenim a CercaVila han estat publicades per als propis negocis, així doncs, tant ells com nosaltres us animem a utilitzar-les sense por i les vegades que necessiteu. Recordeu que les promocions, ofertes i descomptes estan descrits en una franja verda a la targeta de cada establiment.

Si desitges mostrar ofertes, promocions o publicitat del teu negoci a CercaVila Vilafranca, posa’t en contacte amb nosaltres. Clica aquí

Utilitzes les ofertes i descomptes de CercaVila Vilafranca?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s