La imatge de fons de CercaVila

Autora: Maria Rosa Ferré

posta-de-sol

 

La Maria Rosa ens regala aquesta preciosa imatge: 

Una de les coses més romàntiques que es poden fer a l’hivern  a Vilafranca, es la de gaudir de l’espectacle de les seves famoses postes de sol, veient el perfil del Campanar de la Basílica de Santa Maria, que a més es el primer edifici parroquial edificat d’estil gòtic de Catalunya, el qual té una gran varietat de gàrgoles en formes d’animals fantàstics o reals.

El seu perfil majestuós es dibuixa mentre el sol va escapant-se cap a l’horitzó, sobre tot els dies de vent que fan que el cel quedi totalment rogent, preludi de pluja o més vent.

Volem felicitar a l’autora la magnífica feina que du a terme i agrair que ens hagi cedit una de les seves meravelloses imatges.

Segueix la magnífica feina de la Maria Rosa Ferre al seu blog on hi trobaràs totes les seves fotografies

www.mariarosaferre.cat

Envia’ns la teva imatge

Si t’agrada la fotografia, ets fanàtic de la nostra vila o simplement has fet una foto que mola, envia’ns la teva imatge i la mostrarem durant uns dies de fons de pantalla a CercaVila Vilafranca. Ensenya als Vilafranquins la teva habilitat amb la càmera!

La imatge ha d’estar relacionada amb temes de la nostra cultura i tradicions, èpoques de l’any, indrets o monuments de la nostra vila.

fons-pantalla-cercavila-maria-rosa-ferre

Escollirem les millors imatges i les publicarem de fons a CercaVila Vilafranca durant uns dies perquè tots els usuaris en puguem gaudir. També ho publicarem a les nostres xarxes socials i al nostre web.

Les imatges han de ser de la teva propietat i estar lliures de drets d’autor de tercers, en enviar-nos-la acceptes cedir la imatge per a ús exclusiu a CercaVila Vilafranca.

Envia’ns les imatges a perapaapps@gmail.com

o per WhatsApp

whatsapp-transparent663996583

Gràcies!