Icono

· iPhone ·

APPSTORE

CercaVila Vilafranca

CercaVila Vilafranca es una aplicació gratuïta per a smartphones i tablets dissenyada i creada amb la intenció d’aportar una eina útil, àgil e indispensable per a tot Vilafranquí. Amb tan sols 3 clics trobaràs el comerç o negoci que busques. Comptem amb una base de dades amb més de 1200 negocis, comerços i establiments públics que anem augmentant dia a dia repartits en més de 110 categories que fan de CercaVila la millor opció per a cercar ràpidament el que podem necessitar a Vilafranca.

També tenim la possibilitat de gaudir de molt bones ofertes i promocions que anem actualitzant constantment. Els comerços o negocis promocionats, tindran varis avantatges tant per als usuaris com per als propis comerços o negocis. Disposem en 2 clics de tots els telèfons d’emergències que puguis necessitar a Vilafranca, les farmàcies i els transports públics entre altres.

CercaVila Vilafranca està disponible per a la seva descàrrega gratuïta a les tendes oficials d’iPhone, Android i Windows Phone.

Què és CercaVila?

La idea principal de CercaVila es proporcionar als usuaris totes les possibilitats a l’hora de fer una cerca d’un negoci, comerç o entitat pública quan tenim una necessitat. Es a dir, si vols anar a sopar amb la colla o la parella, normalment ens vindran al cap i de memòria uns 7 o 8 restaurants de Vilafranca, els més habituals per a nosaltres. Però, i si et proporcionem el llistat complert de restaurants que tenim a Vilafranca amb la direcció del mateix inclosa? I si a més et donem la possibilitat de trucar al restaurant directament sense sortir de la aplicació?

A partir d’aquí els usuaris tenim la possibilitat de provar nous negocis i comerços que ens poden proporcionar allò que busquem i que potser no coneixeríem o no hi cauríem si no fos per CercaVila, i al mateix temps fomentem el consum al comerç de barri. Actualment a CercaVila hi han més de 35 restaurants.

A partir d’aquesta idea, CercaVila ofereix un servei de cerca de negocis i comerços repartits en més de 110 categories a les que pots accedir ràpidament amb com a màxim 3 clics. En cas de no trobar la categoria que t’interessa des de la pantalla inicial tenim dues opcions, podem accedir al llistat de categories on les podem visualitzar totes ordenades alfabèticament o podem utilitzar la pantalla de cerca per nom, on podrem cercar el comerç o negoci que ens interessa.

A part de tots els comerços i negocis de Vilafranca, a CercaVila hi podràs trobar en dos clics tots serveis públics, farmàcies de guàrdia i urgències que puguis necessitar a Vilafranca. Aquestes categories també les podràs trobar a la pantalla mapa juntament amb els establiments promocionats.

ACTUALIZACIÓ CERCAVILA 4.0 18/03/2016

Gràcies als comentaris dels usuaris anem millorant la aplicació per assolir el nostre objectiu d’unir en una sola App tot allò que els Vilafranquins podem necessitar a la vila i donar el millor servei a tothom que vingui de fora.

En aquesta actualització hem incorporat moltes novetats i millores. Hem redissenyat tota la App per oferir una millor experiència d’usuari, més rapidesa de cerca i amb icones, pantalles i menús més intuïtius perquè trobis allò que cerques amb el menor temps possible.

Les novetats són:

 • Nous icones
 • Nova “Agenda Cultural”
 • Nova pantalla de “Cerca per categoria”
 • Millores d’accés als menús
 • Millores en la visualització dels negocis i comerços
 • Nova pantalla de promocions
 • Millores de rendiment i capacitat
 • Noves categories

A partir d’aquesta actualització, podreu consultar el programa de tots els esdeveniments que anem tenint a la vila, amb un accés ràpid i funcional mitjançant un botó interactiu que apareixerà i desapareixerà de la pantalla inicial segons l’esdeveniment que hi hagi a la vila.

Aportar dades de comerços o negocis gratuïtament

Tots els usuaris de la aplicació podem aportar dades gratuïtament del negocis o comerços que no apareguin a CercaVila, tan sols haurem d’anar als ajusts de la pantalla inicial i clicar a l’apartat “Aportar dades”, omplir els camps que demanem (Nom, direcció i telèfon del comerç) i enviar les noves dades, en poques hores ja en podrem gaudir a la aplicació.

També tenim la opció de notificar d’un error a la App tan en les dades com en tots els aspectes i millores que ens podem trobar. Per a aquest motiu, haurem de clicar a “Hi ha un error a la App”, omplir els camps que demanem i enviar les dades errònies o comentaris de millora.

Per CercaVila es indispensable la col·laboració ciutadana per a tenir una App cuidada i actualitzada, i per això vull agrair a tots els que ja en feu ús i ens aneu notificant de canvis i novetats de comerços i negocis de la vila. Per altre banda, a CercaVila sempre estem atents a aquests canvis i novetats i intentem posar-los al dia constantment. 

Promocions i publicitat del teu negoci

Amb tot el que hem comentat anteriorment donem un servei ràpid i eficaç als ciutadans de Vilafranca, però, i als comerços i negocis, els podem aportar un servei que també els sigui de gran utilitat? Doncs si, tenim un servei de promocions, publicitat i patrocini de seccions per als negocis i comerços on podran incorporar a CercaVila totes les seves dades i una promoció o publicitat constant per tal de que el seu negoci tingui ressò a la vila.

Tots els negocis i comerços de Vilafranca i rodalies tenen la opció de promocionar-se a CercaVila Vilafranca sense excepció, tots gaudiran de les mateixes condicions amb un cost molt assequible que dona la possibilitat de promocionar-se a tant a establiments amb molts recursos com a establiments amb menys recursos que no tenen la possibilitat de promocionar-se per altres vies. Aquests establiments que es promocionin gaudiran dels següents serveis Premium dins la App

 • Una promoció o publicitat mensual personalitzada a pantalla completa individual.
 • Primeres posicions als llistats.
 • Enviament d’una notificació personalitzada a tots els usuaris en cada canvi de promoció.
 • Icona del negoci personalitzat amb el Logo.
 • Possibilitat de realitzar sortejos personalitzats per al teu negoci o comerç.
 • Accés directe al teu Web.
 • Mapa i ruta del teu negoci.
 • Visualitzar a Street View i amb realitat augmentada.
 • A més del servei gratuït que et permet realitzar una trucada directe al teu negoci o comerç.

Tots aquests beneficis apareixeran a la pantalla de la categoria de cada establiment, a la pantalla de promocions i a la pantalla del mapa.

Boto promo web

Per a sol·licitar més informació, preus o una visita personalitzada, envia’ns un correu a perapaapps@gmail.com i t’atendrem ràpidament!

Les seccions de CercaVila

A part dels serveis principals de CercaVila que acabem d’esmentar, hem anat incorporant noves seccions de gran utilitat als usuaris.

NOTÍCIES D’ÚLTIMA HORA
En aquest nou apartat podrem seguir tota la actualitat del Penedès amb una secció de notícies dels principals mitjans de comunicació a través d’un lector de Feeds Rss de cada canal, les notícies son ofertes per als propis mitjans i s’actualitzen a l’instant, també podrem llegir la notícia sencera clicant sobre la mateixa i seguir les xarxes socials de cada mitjà de comunicació sense sortir de CercaVila.

SORTEJOS MENSUALS
Aquesta nova eina permet interactuar als establiments promocionats amb tots els usuaris de la App. Farem sortejos setmanals o quinzenals organitzats per als propis comerços i gestionats per CercaVila.

Participar als nostres sortejos es gratuït i no implica cap compromís amb el comerç o negoci que l’organitzi, l’únic fi d’aquests es incentivar el consum al petit comerç de la nostra vila  i a la vegada oferir una eina molt interessant als comerços per fer ressò del seu negoci.

ANUNCIS BREUS

Anunciar-se a la plataforma d’anuncis breus es molt senzill i gratuït per a tothom. Podem anunciar qualsevol  cosa que no afecti a tercers, que no causi danys morals i que no tingui paraules ofensives.

Als anuncis breus de CercaVila Vilafranca hi podem anunciar tot allò que pugui interessar a un altre ciutadà com ofertes de feina, venta d’articles, cerca d’habitatge, lloguers o vehicles d’entre molts altres.

Per a enviar-nos un anunci breu, només haurem de clicar al icona de la part superior dreta de la pantalla d’anuncis i omplir el qüestionari. En un marge de 48 hores ens posarem en contacte per confirmar l’anunci.

Els anuncis breus   apareixen ordenats per data amb els més nous a la part superior. Els anuncis no caduquen fins que l’anunciant ens contesti el correu de confirmació demanant que el tanquem per tal de deixar de rebre trucades o e-mails dels usuaris.

EL TEMPS A VILAFRANCA

Aquesta nova secció ens mostra d’una manera visual i ràpida el temps que fa a Vilafranca, compta amb una previsió a cinc dies vista i amb dos radars meteorològics, un de Catalunya i l’altre peninsular. La idea és que en un sol cop de vista, podem veure què està succeint a la nostra zona i veure que se’ns acosta.

AGENDA CULTURAL

Aquesta és la gran aposta de la última actualització de CercaVila perquè els usuaris tinguem a l’abast de la mà i en pocs clics, tots els actes culturals que es fan a Vilafranca. És una secció molt àgil i intuïtiva, ordenada per data i per categories, i on podrem observar tota la informació de cada acte o accedir al seu web. L’Agenda Cultural consta de 6 seccions. Les dues primeres son l’agenda complerta ordenades per data, una en format llistat i l’altre en format calendari. Les quatre restants son les diferents categories d’actes de l’agenda, Teatre i dansa, Música, Cinema i Exposcions i altres.

Altres serveis interessants

AVISOS I NOTIFICACIONS

En aquesta pantalla podrem fer un seguiment de tots els canvis i novetats que es van produint a CercaVila, podrem observar els nous establiments, noves promocions i publicitats, actualitzacions de la aplicació i les seves millores o nous sortejos, d’entre altres. D’aquesta manera, l’usuari pot estar assabentat de tot el que passa a CercaVila.

IMATGE DE FONS INTERACTIVA

Aquest no es un servei com a tal, però ens agrada la idea que els usuaris tinguin la possibilitat de formar part activa de CercaVila, així que vaig pensar que era una bona idea cedir la imatge de fons de la pantalla inicial a fotografies de llocs i racons, antigues i recents de Vilafranca que els usuaris ens poden anar enviant o des de la pròpia App o al correu perapaapps@gmail.com. Aquestes fotografies les anirem posant uns dies a CercaVila perquè tots els usuaris en puguin gaudir.

Gràcies per fer CercaVila!

Anuncis