Privacitat

FUNCIONAMENT

CercaVila Vilafranca NO OFEREIX UN SERVEI DE TRUCADES ONLINE.

Les trucades que realitzis, poden suposar un cost a la teva factura segons el contracte que tinguis amb la operadora.

Quan premis el botó de trucada, sempre et preguntarem si vols trucar per evitar trucades innecessàries.

Per visualitzar la distància entre el comerç i tu, hauràs de tenir activat el GPS del terminal, en cas contrari veuràs N/A.Aquesta App pot consumir dades a l’hora de carregar els llistats, per això recomanem usar una connexió Wi-Fi per una millor visualització.

Si no tens connexió a internet certs icones, i promocions no es mostraran, la resta de la aplicació funciona correctament sense connexió.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Tota la informació que trobaràs a CercaVila es de domini públic o ha estat allotjada amb el consentiment dels comerços, negocis o persones físiques que estan promocionats segons la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades.

Pere Palau i Perapaapps compleixen la normativa vigent i no cediran en cap cas les dades incloses en aquesta aplicació sense el consentiment de les dues parts.

La base de dades d’aquesta App està gestionada per Pere Palau i Perapaapps.

Tots els usuaris, comerços o negocis que aportin dades es comprometen a cedir a PerapaApps aquestes dades per a fins exclusius a la aplicació.

En cas de voler eliminar aquestes dades de CercaVila hauràs d’enviar un correu electrònic a perapaapps@gmail.com sol.licitant aquesta gestió.

Anuncis